Уређивање Дворишта


Као велики невидљив украс о ком често ни не причамо, лепо зеленило улепша и наша славља и нашу свакодневицу и да им онај свечани раскош за који не треба никакво богатство већ мало једноставне пажње. Кажу да биљке воле и да поразговарате са њима па ето и пријатног саговорника са којим је немогуће бити “у лошим односима”.

Тај нанаметљив пратилац наших свакодневних расположења, као да уноси и тиху музику у сваки тренутак живота наше породице, па ни не чуди тврдња научника да биљке боље успевају уз музику, познатих композитора или оне коју стварају брижне речи укућана.

Као најлепши хоби или повод да се направите важни пред својима, припремили смо вам садни материјал и опрему, али и идеје и савете наших стручњака у градском расаднику.

Уколико вам треба стручна помоћ у осмишљавању и извођењу, наше знање и искуство које видите свуда око себе у нашем граду, наши запослени и механизација за сваки посао у вашем дворишту, су вам увек на располагању …

Оплемењивање и пројектовање зелених површина дворишног простора и пословног ентеријера, уређење простора поред обала река, фудбалских игралишта, простора између саобраћајних трака, кружних токова и сл. је дугогодишња успешна традиција у раду РЈ “Зеленило”, ЈКП “Чистоћа”. Некадашњи пословни гиганти попут “Јавора” из Ивањице, “Велике Мораве” из Ћуприје, бројне приватне фирме и појединци су указали поверење стучним екипама нашег предузећа.

Наведене услуге вршимо са кратким роковима извођења радова и по веома повољним ценама.

rasadnik-opt